2016-9 Foto column KvGVoor de meeste Nederlanders is de zomervakantie weer voorbij… De kinderen gaan weer naar school en werkend Nederland is weer aan de slag. Tijdens de zomervakantie maken veel mensen plannen voor de periode erna. Zelf doe ik dat ook graag. En ik weet dus ook uit eigen ervaring dat het soms lastig is om je ook echt aan je goede voornemens te houden. Dat vraagt daadkracht en focus.

Gelukkig zijn er handige tips om je te helpen om bij de les te blijven. Tien ervan vind je terug op mijn website in mijn laatste blog. Maar één ervan wil ik hier in deze column extra toelichten, omdat deze vaak niet zo bekend is: er zijn specifieke homeopathische middelen die je helpen om daadkrachtig te zijn. Heel handig en ook nog goed voor je gezondheid en weerstand!

Welk middel het best bij jou past, dat zoeken we samen uit. Homeopathie is een prettige  methode om in je kracht te komen en te blijven. Homeopathie kan ook helpen om naast daadkracht nog andere zaken aan te boren om te kunnen doen wat je wilt (bijvoorbeeld ondersteuning bij beter slapen, pijnloos bewegen en meer energie krijgen).

Je bent van harte welkom in mijn praktijk! Kijk voor de tips en meer informatie eens op mijn website. Op je gezondheid!