Banerji-protocollen

Banerji-protocollen

Een waardevolle uitbreiding van mijn mogelijkheden om u te begeleiden bij het herstel van uw gezondheid zijn de Banerji-protocollen. Deze pas ik in het bijzonder bij de grotere chronische ziekten zoals reuma, schildklierklachten, copd, diabetes en kanker toe. Zij zijn dan een aanvulling op de “gewone” homeopathische behandeling.

De Banerji’s zijn een begrip in India, waar homeopathie de standaard geneeswijze is. Meer dan honderd miljoen Indiërs gaan jaarlijks naar de homeopaat en de Banerji’s leiden al 160 jaar een kliniek, tegenwoordig met de modernste apparatuur waar zij patiënten uitsluitend met homeopathie behandelen. Omdat zij als homeopaat circa 300 patiënten per dag(!) zien, hebben ze voor deze grote ziektes zgn. protocollen ontworpen: zorgvuldig uitgeteste standaard medicijncombi’s die heel effectief blijken. In Nederland worden de Banerji-protocollen steeds bekender, vanwege hun grote effectiviteit in de behandeling van allerlei soorten kanker. Zie hiervoor: www.banerjiprotocolsnederland.nl

Het Amerikaanse Nationaal Kanker Instituut heeft 16 gevallen van goed onderbouwde genezingen met de Banerji-protocollen goedgekeurd. Het betrof hier patiënten met hersentumoren die uitsluitend met homeopathie genezen zijn.

Van harte beveel ik u mijn kennis hierover aan, die ik toepas in combinatie met de gebruikelijke klassiek homeopathische behandeling.