ADHD, PddNos en Asperger

ADHD, PddNos en Asperger

Concentratieproblemen, hyperactiviteit, gedragsproblemen… In mijn praktijk behandel ik regelmatig mensen met deze klachten. Soms is er al een label op geplakt en heet het ADHD, PddNos of Asperger.

Als homeopaat kijk ik vooral naar de manier waarop bij u of uw kind de klachten zich uiten. Ieder mens is tenslotte een uniek persoon. En dus is iedere behandeling, ook als er een label gegeven is, bij de homeopaat weer anders. Wat altijd hetzelfde is, is dat ik kijk vanuit het grote geheel. Niet alleen de bovengenoemde klachten, maar ook: wat voor mens ben je, wat heb je al meegemaakt, gebruik je reguliere medicatie en hoe reageer je daarop. Misschien zijn er nog andere klachten, en wat komt er in de familie aan ziektes voor?

Klassieke homeopathie kan iemand meer structuur en rust geven. Het is mogelijk de homeopathische middelen in te zetten naast de reguliere zoals Concerta of Ritalin. Vaak is er van die medicatie (veel) minder nodig als de homeopathische behandeling aanslaat. Van harte welkom in mijn praktijk!