Aankondiging namens De Gele Linde, Gouda:

Kunnen alternatieve geneeswijzen solaas bieden bij de behandeling van kanker? Wat kan een homeopaat voor u betekenen?

Als u de diagnose heeft gekregen dat u een vorm van kanker heeft, staat uw leven meteen op zijn kop. Vaak start al snel een behandeling met chemo en/of bestraling. Homeopathie blijkt in de praktijk voor veel patiënten een waardevolle ondersteuning van hun lijf als ze deze behandelingen ondergaat: ze worden minder moe en minder ziek ervan. Ook kan het herstel in de rustperiodes sneller zijn.

Homeopathie is een geneeswijze die is gebaseerd op wetten uit de natuur en ook gebruikt maakt van producten uit de natuur. Een belangrijke natuurwet is: actie = reactie. Hiermee houdt ons lichaam zichzelf constant in een evenwicht. Maar bij ziekte (kanker) lukt dat niet meer. Het evenwicht is verstoord. Homeopaten genezen een klacht met een prikkel die dezelfde klacht oproept. Vandaar de naam: homeopathie (homeios =gelijk, pathos = ziekte). Homeopathie ondersteunt dus het zelfgenezende vermogen. Zowel geest als lichaam komen weer in balans.

De themaochtend wordt verzorgd door Harmke Kroeze. Ze is werkzaam als klassiek homeopaat in haar eigen praktijk in Gouda.

De themaochtend ‘Homeopathie en kanker’ vindt plaats op woensdag 8 juni 2016 van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; u kunt altijd binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.

Logo Gele Linde

 

 

 

Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.