Pas als je door pijn belemmerd wordt in je beweging, merk je hoe vanzelfsprekend we het vinden: lekker wandelen, fietsen, sporten of gewoon je dagelijkse dingen doen. Veel mensen in Nederland hebben die vanzelfsprekendheid niet (meer): ze hebben dagelijks pijn aan spieren en/of gewrichten. Soms wordt de oorzaak gevonden, bijv. een vorm van reuma. Maar dat is niet altijd het geval. De medicijnen die worden ingezet – zoals ontstekingsremmers – hebben vaak pittige bijwerkingen. Al met al geen rooskleurige situatie.

Misschien is het dan goed eens een andere weg te bewandelen. Homeopathie heeft een goede status van dienst als het gaat om hulp bij klachten aan het bewegingsapparaat. Op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen zoals schade aan organen door chemische overbelasting. Prettig is ook, dat een homeopaat ook bij minder duidelijk verklaarbare pijnklachten vaak nog wel een mogelijkheid ziet om te ondersteunen. Wij werken met natuurlijke geneesmiddelen, die heel precies op jou en jouw klachten worden afgestemd. Dat gebeurt in een uitgebreid eerste gesprek. Enkele malen per jaar kijken we samen hoe het gaat en wat er eventueel aangepast moet worden. Homeopathie is een milde, maar diepwerkende geneeswijze.

Omdat ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging worden mijn consulten (soms deels) vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens verder op mijn website of neem contact op voor een afspraak.