Migraine is niet zomaar hoofdpijn. Migraine is een ontregeling van je hersenstam die zorgt voor hoofdpijn in aanvallen. Vaak is de pijn heftig en gaat gepaard met misselijkheid en grote gevoeligheid voor prikkels zoals geluid en licht. Als je migraine hebt kan je daar wel drie tot vier dagen door gevloerd zijn. In Nederland hebben zo’n 2 tot 2½ miljoen volwassenen migraine. En maar liefst 150.000 jongeren.

Over de exacte oorzaak weten we nog niet zoveel. Bij vrouwen spelen soms hormonale schommelingen mee. Homeopathie kan de hormoonbalans in je lichaam herstellen. Ik zie mooie resultaten daarvan in mijn praktijk: vrouwen die (soms al meer dan 10 jaar) maandelijks migraine-aavallen hebben en door de homeopathie daar helemaal van herstellen. Je kunt je voorstellen wat een vrijheid en opluchting dat geeft! Ook bij andere oorzaken van migraine kan homeopathie heel veel goeds doen.

Homeopathische medicijnen worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zijn -mits goed uitgezocht door een ervaren homeopaat-  makkelijk en veilig in gebruik. Ook kan je er niet aan verslaafd raken. Allemaal grote voordelen! Het is wel belangrijk dat deze medicijnen heel zorgvuldig uitgezocht worden. Met mijn meer dan twintig jaar ervaring ga ik graag met mensen met migraine aan de slag. Voel je vrij mij te mailen of bellen voor meer informatie.