2016-6 Foto column Gouda krantHerken je dit? Al een poosje voor de menstruatie, heb je nergens meer zin in. En laat er vooral niemand in de buurt komen, want nu ben je niet de allerliefste… Of: voor de menstruatie zit je diep in de put, je hikt overal tegenaan en om het minste of geringste barst je in tranen uit.

Als je lichaam in balans is, is de menstruatie een mooi proces: het is een tijd van reiniging zowel op fysiek als geestelijk gebied. Tegenwoordig is helaas bij veel vrouwen de realiteit anders. Eigenlijk horen bij de menstruatie ook geen lichamelijke klachten. Dus geen buik- of rugpijn, geen overmatig bloedverlies en ook geen hoofdpijn.

Ik krijg veel vrouwen op consult die voor of tijdens de menstruatie migraine krijgen. Voor hen is de menstruatie steeds weer een dieptepunt in de maand. Met homeopathie is het goed mogelijk om je hormoonhuishouding weer in balans te krijgen. Geen enorme schommelingen meer in je humeur en je lijf zal er ook blij mee zijn! Homeopathie is een prettige, milde en tegelijk heel doeltreffende manier om aan je gezondheid te werken.

Bij mij ben je in goede handen. Ik ben nu ruim 20 jaar homeopaat en heb al veel vrouwen met menstruatieklachten kunnen helpen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.