Veel schoolkinderen gaan aan het einde of juist aan het begin van het schooljaar met de klas kamperen. Voor de meeste kinderen is dat een feest, maar voor sommigen een berg waar ze enorm tegenop zien.

Vooral als je af en toe nog een ongelukje hebt en in je bed plast. Of als je veel last van heimwee hebt. Het is mogelijk met klassieke homeopathie om hierbij te helpen.

Tijdens de homeopathische behandeling zoek ik naar de ondersteunende middelen die het kind weer in balans brengen en sterker maken. Kinderen bloeien op en ontwikkelen zich makkelijker. Homeopathie is een natuurlijke en prettige manier om beter in je vel te komen zitten. Ter illustratie hier het verhaal van Nina (niet haar echte naam):

Nina is acht jaar en plast nog vaak in bed. Het is een poosje heel goed gegaan, maar sinds hun hond is overleden is het weer helemaal mis. Nina was hier erg verdrietig over. Ook als er op school veel gevraagd wordt, gebeuren er meer ongelukjes. Nina is een gevoelig meisje dat alles perfect wil doen.
Door de homeopathische behandeling voelt ze zich zekerder. Het bedplassen is al snel over. Op school heeft ze meer plezier.